Stempels

0 Comments

Kantoorstempels.nl is één van de weinige stempelfabrieken in Nederland. Wij maken gepersonaliseerde stempels voor het MKB, de overheid en organisaties. U kunt bij ons online zelf uw stempel vormgeven met behulp van onze “creator” op www.kantoorstempels.nl. U kunt een lettertype uitkiezen, een logo of andere afbeelding uploaden en bent u klaar met het ontwerp dan kunt u een drukproef printen. Voor speciale beroepen zoals, accountants, horeca, autobranche, deurwaarders, zorg instellingen, apotheek, ziekenhuis of de verpakkingsindustrie hebben wij een grote keuze uit stempels speciaal voor deze branche. Daarnaast kan er ook nog een verstelbare datum bij geplaatst worden. De mogelijkheden zijn groot. De stempels die wij het liefst promoten zijn onze duurzame stempels.

Waarom een duurzame stempel?

  • Een duurzame stempel is minder slecht voort het milieu
  • Overheidsinstanties moeten vaak zo duurzaam mogelijk inkopen
  • Duurzame stempels doen beslist niet onder voor andere stempels
  • U levert op deze wijze een bijdrage aan de toekomst
  • Onze duurzame stempels zijn niet duurder dan de andere stempel

Duurzame stempels

Duurzame stempels zijn voor ons erg belangrijk. Zo belangrijk zelfs dat we ze niet duurder aanbieden dan de andere stempels terwijl het productieproces wel duurder is. Op deze manier hopen wij ons steentje bij te dragen aan het milieu. Wij hebben een grote keuze duurzame stempels van de merken Colop en Trodat. Sommige stempels zijn gemaakt van gerecycled kunststof en andere producten zijn CO2 neutraal. De verschillen kunt u hieronder zien.

Colop versus Trodat stempels

Beide merken zijn topmerken. Beide merken hebben een uitgebreide keuze in modellen en formaten.
Colop heeft de Green-line stempels. Dit zijn stempels met een deels groene behuizing die aangeven dat zij voor een groot gedeelte gemaakt zijn van gerecycled plastic. Deze duurzame stempels bestaan voor 65 à 80% uit gerecycled kunststof. De CO2 uitstaat is laag maar wat er nog aan uitstoot is wordt gecompenseerd door deel te nemen aan investeringen in klimaatbeschermende projecten (cradle to cradle). Indien de Colop duurzame stempels een houtenb handvat hebben zijn deze FSC gecertificeerd. De Green-line stempels van Colop voldoen aan de ISO 14001 norm.

Trodat heeft het vermijden, verminderen en compenseren van Co2 hoog in zijn vaandel staan. De CO2 uitstoot van de bestsellers van Trodat worden gecompenseerd door deel te nemen aan Gold Standard klimaatbeschermingsprojecten. Het afval dat ontstaan bij de productie van de stempels bij Trodat wordt zoveel mogelijk beperkt. Zo’n 80% van het afval wordt volledig gerecycled door het te gebruiken in onderdelen van de stempels. Ook is de productie volledig vrij van afvalwater

Stempels bestellen

Heeft u een stempel nodig, dan kunt u uw keuze maken op onze website. Bij voorkeur kiest u dan voor een duurzame stempel, een milieuvriendelijke stempel, maar het is goed te weten dat nagenoeg al onze stempels CO2 neutraal zijn.
Stempels maken is ons vak! Een stempel bestellen is eigenlijk heel gemakkelijk. Indien uw bestelling voor 15.00 (op werkdagen) bij ons binnen is dan zullen wij in de meeste gevallen deze dezelfde dag al op de post doen. Of u nu een standaard stempel aanschaft of een geheel gepersonaliseerde duurzame stempel dat maakt niet uit. Wij zijn de snelste stempelmakers van Nederland. Heeft u advies nodig? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *